BASEist 2019 Başvuruları Başlıyor

BASE; Türkiye’deki üniversitelerin resim, heykel, fotoğraf, video, baskı, geleneksel Türk sanatları, grafik tasarım, görsel iletişim tasarımı, animasyon, cam ve seramik, resim-iş öğretmenliği, sanat tasarımı, tekstil (hazır giyim/moda tasarımı hariç) bölümlerinden 2019 yılında mezun olan/olacak lisans ve lisansüstü öğrencilerinin başvurusuna açıktır. Mezuniyeti 2020 yılının Ocak ayına sarkan adayların da başvuruları değerlendirmeye alınacaktır. Tekstil bölümünden hazır giyim/moda tasarımı dallarında yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. ​Başvurunun kesin kabulü için adayların mezuniyet durumları fakülte/bölüm başkanları ile teyit edilecektir. ​Adaylar, BASE’e 1 ila 3 adet çalışma ile başvuru yapabilirler. Her bir çalışma için ayrı başvuru formu doldurulmalıdır. Çok parçadan oluşan seri çalışmalar tek bir başvuru şeklinde yapılmalıdır. ​Adaylar, BASE’e daha önce sergilenmiş eserleriyle katılabilirler. ​Başvuruların 1 Temmuz 2019 günü saat 23:59’a kadar yapılması gerekmektedir. Bu tarih ve saatten sonra yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. Sergilenmeye hak kazanan eserler jüri değerlendirmesi ile belirlenecektir. Sergilenecek eserlerin sahipleri BASE tarafından e-posta yoluyla bilgilendirilecektir.

05 Mayıs 2019 Pazar